Υλικά
- 1 μπανάνα
- 3 κ. σ. σάλτσα καραμέλας
- 3/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
- 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
- 2 αυγά
- 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 φλ. τσαγιού απλό αλεύρι
- 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 2/3 φλ. τσαγιού κομματάκια σοκολάτας
Εκτέλεση
- Πολτοποιήστε την μπανάνα και ανακατέψτε με τη σάλτσα καραμέλας.
- Χτυπήστε με το σύρμα την καστανή ζάχαρη και το βούτυρο και προσθέστε τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας.
- Προσθέστε στο μείγμα το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατέψτε με μία ξύλινη κουτάλα.
- Τοποθετήστε τη ζύμη μπισκότων στο ψυγείο για περίπου μία ώρα.
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Τοποθετήστε τα μπισκότα με τη βοήθεια ενός κουταλιού στο ταψί και ψήστε για περίπου 12 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.