Υλικά

  • 1 μπανάνα
  • 3 κ. σ. σάλτσα καραμέλας
  • 3/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
  • 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
  • 2 αυγά
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 φλ. τσαγιού απλό αλεύρι
  • 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 2/3 φλ. τσαγιού κομματάκια σοκολάτας

Εκτέλεση

  1. Πολτοποιήστε την μπανάνα και ανακατέψτε με τη σάλτσα καραμέλας.
  2. Χτυπήστε με το σύρμα την καστανή ζάχαρη και το βούτυρο και προσθέστε τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας.
  3. Προσθέστε στο μείγμα το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατέψτε με μία ξύλινη κουτάλα.
  4. Τοποθετήστε τη ζύμη μπισκότων στο ψυγείο για περίπου μία ώρα.
  5. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί.
  6. Τοποθετήστε τα μπισκότα με τη βοήθεια ενός κουταλιού στο ταψί και ψήστε για περίπου 12 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.