Υλικά
- Ένα στρογγυλό κομμάτι μπρι (22 εκ.)
- 5 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
- 1 1/2 κ. σ. σάλτσα κόκκινης πιπεριάς, χωρισμένη στη μέση
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Κόψτε το τυρί στη μέση και κατά μήκος, δημιουργώντας δύο πιο λεπτές ρόδες.
- Απλώστε το σκόρδο στην επιφάνεια του 1 μισού και καλύψτε με τη μισή σάλτσα κόκκινης πιπεριάς. Τοποθετήστε το άλλο μισό τυρί μπρι πάνω από τη γέμιση. Απλώστε την υπόλοιπη σάλτσα κόκκινης πιπεριάς πάνω από το τυρί μπρι και τοποθετήστε σε ένα μαγειρικό σκεύος που να μπαίνει στο φούρνο.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει η φλούδα, περίπου για 15 λεπτά.