Υλικά
- 450 γρ. χωριάτικο λουκάνικο
- 3 πράσινες πιπεριές
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- 1/3 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
Εκτέλεση
- Καθαρίστε τις πιπεριές και κόψτε σε μεγάλα κομμάτια.
- Σε ένα σκεύος σοτάρετε τις πράσινες πιπεριές στο ελαιόλαδο μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν, αλατοπιπερώστε, ανακατέψτε και αφήστε στην άκρη.
- Σοτάρετε το λουκάνικο στο ίδιο σκεύος και όταν ροδίσει προσθέστε το κόκκινο κρασί.
- Σκεπάστε με αλουμινόχαρτο, τοποθετήστε στο φούρνο και μαγειρέψτε για περίπου 40 λεπτά.
- Προσθέστε στο ταψί τις σοταρισμένες πράσινες πιπεριές και ψήστε άλλα 30 λεπτά.