Υλικά

  • 1/2 κιλό γαρίδες καθαρισμένες
  • 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1/4 φλ. τσαγιού ταϊλανδέζικη σάλτσα γλυκού τσίλι
  • 3- 5 σταγόνες σάλτσα τσίλι
  • 1/2- 3/4 φλ. τσαγιού καλαμποκάλευρο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη μαγιονέζα με την ταϊλανδέζικη σάλτσα γλυκού τσίλι και τις σταγόνες σάλτσας τσίλι.
  2. Περάστε τις γαρίδες από το αλεύρι και τηγανίστε ελαφρώς, μέχρι να ροδίσουν.
  3. Ακουμπήστε σε απορροφητικό χαρτί, σερβίρετε τις γαρίδες σε ένα πιάτο και περιχύστε με τη σάλτσα. Γαρνίρετε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.