Υλικά
- 1/2 κιλό γαρίδες καθαρισμένες
- 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 1/4 φλ. τσαγιού ταϊλανδέζικη σάλτσα γλυκού τσίλι
- 3- 5 σταγόνες σάλτσα τσίλι
- 1/2- 3/4 φλ. τσαγιού καλαμποκάλευρο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη μαγιονέζα με την ταϊλανδέζικη σάλτσα γλυκού τσίλι και τις σταγόνες σάλτσας τσίλι.
- Περάστε τις γαρίδες από το αλεύρι και τηγανίστε ελαφρώς, μέχρι να ροδίσουν.
- Ακουμπήστε σε απορροφητικό χαρτί, σερβίρετε τις γαρίδες σε ένα πιάτο και περιχύστε με τη σάλτσα. Γαρνίρετε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.