Υλικά
- 450 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας (κατά προτίμηση κοφτά)
- 180 γρ. σάλτσα πέστο
- 1 φλ. τσαγιού πολτοποιημένες ντομάτες
- 1/4 φλ. τσαγιού νερό από τα ζυμαρικά
- 2 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη
- Φρέσκο βασιλικό για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σουρώστε και κρατήστε 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού από το νερό τους.
- Τοποθετήστε τα ζυμαρικά όσο είναι ακόμη ζεστά σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε το πέστο και τις τριμμένες ντομάτες και ανακατέψτε.
- Σε ένα ταψί απλώστε τα μισά ζυμαρικά, πασπαλίστε με το μισό τυρί και επαναλάβετε.
- Ψήστε για 20 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Σερβίρετε γαρνίροντας με ψιλοκομμένο βασιλικό.