Υλικά

  • 1 μεγάλη ώριμη μπανάνα
  • 2 αυγά
  • 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κούπα σταγόνες σοκολάτας
  • προαιρετικά προσθέστε κανέλα και εκχύλισμα βανίλιας
  • μέλι για σερβίρισμα




Εκτέλεση

Στο μπλέντερ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός και το μείγμα να μην έχει σβόλους. Στη συνέχεια βγάζουμε από το μπλέντερ και ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας. Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε δύο κουταλιές σούπας από το χυλό στο τηγάνι και ζεσταίνουμε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Επαναλαμβάνετε με όλο το μείγμα και σερβίρετε με μέλι.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr