Υλικά
- 1 μπανάνα
- 2 αβγά
- 1/4 κ. γλ. κανέλα
- Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Πολτοποιήστε τη μπανάνα σε ένα μπολ με ένα πιρούνι.
- Προσθέστε τα αβγά και την κανέλα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Θερμάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε μια κουταλιά από το μείγμα και μαγειρέψτε για 3- 4 λεπτά.
- Σερβίρετε με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι και απολαύστε.