Υλικά

  • 1 μπανάνα
  • 2 αβγά
  • 1/4 κ. γλ. κανέλα
  • Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Πολτοποιήστε τη μπανάνα σε ένα μπολ με ένα πιρούνι.
  2. Προσθέστε τα αβγά και την κανέλα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Θερμάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε μια κουταλιά από το μείγμα και μαγειρέψτε για 3- 4 λεπτά.
  4. Σερβίρετε με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι και απολαύστε.