Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού γάλα
- 4 αβγά
- 200 γρ. φέτα τριμμένη
- Πιπέρι
- Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το γάλα με τα αβγά.
- Προσθέστε το τυρί και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
- Ρίξτε σιγά σιγά το αλεύρι, τόσο ώστε το μείγμα να χυλώνει.
- Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Με ένα κουτάλι ρίξτε στο τηγάνι το χυλό και τηγανίστε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει η τηγανίτα σας.
- Επαναλάβετε για όλο το μείγμα.