Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού γάλα
  • 4 αβγά
  • 200 γρ. φέτα τριμμένη
  • Πιπέρι
  • Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το γάλα με τα αβγά.
  2. Προσθέστε το τυρί και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
  3. Ρίξτε σιγά σιγά το αλεύρι, τόσο ώστε το μείγμα να χυλώνει.
  4. Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  5. Με ένα κουτάλι ρίξτε στο τηγάνι το χυλό και τηγανίστε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει η τηγανίτα σας.
  6. Επαναλάβετε για όλο το μείγμα.