Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού μαύρη σοκολάτα
- 2 αβγά
- 1/3 φλ. τσαγιού μέλι
- 1/3 φλ. τσαγιού αλεύρι ολικής άλεσης
- 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Τοποθετήστε τη σοκολάτα για 15-30 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων, ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι να λιώσει εντελώς και αφήστε στην άκρη να κρυώσει.
- Εντωμεταξύ, χτυπήστε καλά τα αβγά και ρίξτε το μέλι και τη σοκολάτα ανακατεύοντας καλά.
- Προσθέστε το αλεύρι και το αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
- Τοποθετήστε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και απλώστε ομοιόμορφα.
- Ψήστε για 15 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο και αφήστε να κρυώσει τουλάχιστον για 30 λεπτά πριν κόψετε τα μπράουνις.