Υλικά

  • 12 φέτες λάιμ
  • 1/2 φλ. τσαγιού χοντρό αλάτι
  • 6 φλ. τσαγιού πάγο, χωρισμένο
  • 3 φλ. τσαγιού τεκίλα
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού λικέρ πορτοκαλιού
  • 1 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λάιμ
  • 1/2 φλ. τσαγιού σιρόπι αγαύης
  • 12 ροδέλες λάιμ, για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

  1. Περάστε με τις φέτες λάιμ τα ποτήρια και βυθίστε στο χοντρό αλάτι.
  2. Σε μια μεγάλη κανάτα συνδυάστε τα 3 φλιτζάνια πάγου, την τεκίλα, το λικέρ πορτοκαλιού, το χυμό λάιμ και το σιρόπι αγαύης και ανακατέψτε καλά.
  3. Γεμίστε κάθε ποτήρι με πάγο, γαρνίρετε με τις ροδέλες λάιμ και σερβίρετε το κοκτέιλ.
  4. Απολαύστε αμέσως.