Υλικά
- 12 φέτες λάιμ
- 1/2 φλ. τσαγιού χοντρό αλάτι
- 6 φλ. τσαγιού πάγο, χωρισμένο
- 3 φλ. τσαγιού τεκίλα
- 1 1/2 φλ. τσαγιού λικέρ πορτοκαλιού
- 1 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λάιμ
- 1/2 φλ. τσαγιού σιρόπι αγαύης
- 12 ροδέλες λάιμ, για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
- Περάστε με τις φέτες λάιμ τα ποτήρια και βυθίστε στο χοντρό αλάτι.
- Σε μια μεγάλη κανάτα συνδυάστε τα 3 φλιτζάνια πάγου, την τεκίλα, το λικέρ πορτοκαλιού, το χυμό λάιμ και το σιρόπι αγαύης και ανακατέψτε καλά.
- Γεμίστε κάθε ποτήρι με πάγο, γαρνίρετε με τις ροδέλες λάιμ και σερβίρετε το κοκτέιλ.
- Απολαύστε αμέσως.