Υλικά
- 1 έτοιμη ζύμη για πίτσα
- 4 κ. σ. σάλτσα μαρινάρα
- 1 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη
- 12 φέτες πεπερόνι
Εκτέλεση
- Χωρίστε τη ζύμη της πίτσας σε 8 ισομερή κομμάτια και πιέστε ώστε το καθένα από αυτά να γίνει επίπεδο.
- Τοποθετήστε τα 4 κομμάτια σε προθερμασμένη και ελαφρώς λαδωμένη βαφλιέρα.
- Σε κάθε κομμάτι ζύμης απλώστε από μία κουταλιά της σούπας σάλτσα μαρινάρα, 25 γρ. μοτσαρέλα και 3 φέτες πεπερόνι.
- Κλείστε σε σάντουιτς με τα υπόλοιπα κομμάτια ζύμης και ψήστε για 3- 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
- Σερβίρετε και απολαύστε.