Υλικά

  • 4 φακελάκια τσαγιού (κατά προτίμηση English Breakfast)
  • 6 κ. σ. άχνη ζάχαρη
  • 1 λίτρο βραστό νερό
  • 1,3 λίτρα φρέσκια λεμονάδα
  • Κλαδάκια μέντας και φέτες λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα 4 φακελάκια τσαγιού και τις 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε 1 λίτρο βραστό νερό.
  2. Αφήστε το τσάι για 2 λεπτά, αφαιρέστε τα φακελάκια και αφήστε στην άκρη να κρυώσει εντελώς.
  3. Γεμίστε μια μεγάλη κανάτα με πάγο και στη συνέχεια ρίξτε το δροσερό τσάι και τα 1,3 λίτρα φρέσκιας λεμονάδας και ανακατέψτε.
  4. Σερβίρετε σε ποτήρια και γαρνίρετε με τα κλαδάκια μέντας και τις φέτες λεμονιού.