Υλικά
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
- 450 γρ. baby καρότα
- 8 μπουτάκια κοτόπουλου χωρίς κόκαλα
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1 κ. γλ. πιπέρι
- 1 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
- 1 κ. γλ. βασιλικό
- 1/2 φλ. τσαγιού βαλσάμικο ξύδι
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- 450 γρ. φασολάκια
- Φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο, για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
- Ρίξτε το ελαιόλαδο και το σκόρδο στο κάτω μέρος μιας γάστρας.
- Τοποθετήστε τα baby καρότα και από πάνω το κοτόπουλο.
- Αλατοπιπερώστε και προσθέστε τη σκόνη σκόρδου, το βασιλικό και το ξύδι.
- Πάνω από το κοτόπουλο τοποθετήστε το κρεμμύδι σε φέτες και καλύψτε με το καπάκι.
- Μαγειρέψτε για 4 ώρες σε χαμηλή θερμοκρασία.
- Στα τελευταία 30 λεπτά προσθέστε τα πράσινα φασόλια.
- Πασπαλίστε με τον φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε αμέσως.