Υλικά
- 3 μεσαία κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη φρυγανιά
- 1/2 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
- 1 κ. γλ. ρίγανη
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα κολοκυθάκια με το ελαιόλαδο και το αλάτι.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε την παρμεζάνα με τη φρυγανιά, τη σκόνη σκόρδου και τη ρίγανη.
- Βυθίστε τα κολοκυθάκια στο μείγμα της παρμεζάνας και από τις δύο πλευρές και τοποθετήστε σε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Γαρνίρετε με το μείγμα της παρμεζάνας που περίσσεψε και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 14- 16 λεπτά.