Υλικά

  • 225 γρ. σπαγγέτι
  • 225 γρ. κιμά από λουκάνικο
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. γλ. πιπέρι
  • 2 φλ. σάλτσα ντομάτας
  • 1 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Ζεστάνετε μια κατσαρόλα σε μέτρια- υψηλή θερμοκρασία και μαγειρέψτε τον κιμά από λουκάνικο.
  3. Προσθέστε τα κρεμμύδια, το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρέψτε μέχρι να μαραθούν τα κρεμμύδια και το λουκάνικο να πάρει ένα καφετί χρώμα.
  4. Προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας, το γάλα και τον βασιλικό και αφήστε να βράσει μέχρι να πήξει.
  5. Ρίξτε τα σπαγγέτι στην κατσαρόλα και ανακατέψτε καλά.