Υλικά

  • 1 κιλό λαχανάκια Βρυξελλών
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 κ. γλ. πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού αποξηραμένα κράνμπερις

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε τα λαχανάκια Βρυξελλών σε ένα ταψί και ραντίστε με το ελαιόλαδο.
  3. Αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε καλά.
  4. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν, ανακατεύοντας περιστασιακά, για περίπου 20- 25 λεπτά.
  5. Μεταφέρετε σε ένα μεγάλο μπολ, γαρνίρετε με τα κράνμπερις, ανακατέψτε και απολαύστε.