Υλικά
- 1 κιλό λαχανάκια Βρυξελλών
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1/2 κ. γλ. πιπέρι
- 1/2 φλ. τσαγιού αποξηραμένα κράνμπερις
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
- Τοποθετήστε τα λαχανάκια Βρυξελλών σε ένα ταψί και ραντίστε με το ελαιόλαδο.
- Αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε καλά.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν, ανακατεύοντας περιστασιακά, για περίπου 20- 25 λεπτά.
- Μεταφέρετε σε ένα μεγάλο μπολ, γαρνίρετε με τα κράνμπερις, ανακατέψτε και απολαύστε.