Υλικά

  • 400 γρ. γιαούρτι ελαφρύ
  • 200 γρ. μπισκότα
  • 50 γρ. κρέμα γάλακτος
  • Χυμό από μισό λεμόνι
  • 60 γρ. καρύδια
  • Λίγο ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Θρυμματίστε τα μπισκότα και τα μισά καρύδια σε ένα γουδί ή με την βοήθεια ενός επεξεργαστή τροφίμων και στρώστε τα σαν βάση σε τέσσερα ατομικά μπολάκια.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι με την κρέμα γάλακτος και το λεμόνι και μοιράστε το μείγμα στα μπολάκια.
  3. Γαρνίρετε με το υπόλοιπα τριμμένα καρύδια και ξύσμα λεμονιού.