Υλικά
- 350 γρ. ζυμαρικά
- 2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
- 3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
- 3/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
- 1 φλ. τσαγιού ξινή κρέμα
- 3/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
- 3/4 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τις πιπεριές, το σκόρδο και το καγιέν σε μέτρια φωτιά για 3- 5 λεπτά.
- Προσθέστε την ξινή κρέμα και το ζωμό κοτόπουλου και σιγοβράστε για 5 λεπτά.
- Αφαιρέστε από τη φωτιά, προσθέστε την παρμεζάνα και ανακατέψτε.
- Ρίξτε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα με τη σάλτσα, αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.