Υλικά

  • 350 γρ. ζυμαρικά
  • 2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
  • 3/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
  • 1 φλ. τσαγιού ξινή κρέμα
  • 3/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 3/4 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τις πιπεριές, το σκόρδο και το καγιέν σε μέτρια φωτιά για 3- 5 λεπτά.
  3. Προσθέστε την ξινή κρέμα και το ζωμό κοτόπουλου και σιγοβράστε για 5 λεπτά.
  4. Αφαιρέστε από τη φωτιά, προσθέστε την παρμεζάνα και ανακατέψτε.
  5. Ρίξτε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα με τη σάλτσα, αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.