Υλικά
- 1 φλιτζάνι ρύζι
- 200 γρ. σοκολάτα υγείας
- 1 λίτρο γάλα σόγιας
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 1/4 κ.γλ. κανέλα
Εκτέλεση
- Σε χαμηλή θερμοκρασία ζεσταίνετε το γάλα σόγιας και προσθέτετε την κανέλα και τη βανίλια, καθώς και δύο κουταλιές ζάχαρη.
- Τοποθετείτε το ρύζι στο ζεστό γάλα και σιγοβράζετε για περίπου μισή ώρα.
- Μόλις κάψει το ρύζι, προσθέτετε την κουβερτούρα σπασμένη σε κομμάτια και ανακατεύετε καλά. Συνεχίζετε να ανακατεύετε έως ότου το ρύζι απορροφήσει όλα τα υγρά.
- Σερβίρετε σε μπολάκια και τοποθετείστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μιάμιση ώρα.