Υλικά
- 250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος ψιλοκομμένη
- 250 γραμμάρια σοκολάτα λευκή ψιλοκομμένη (ή μπορείτε να διαλέξετε μαύρη)
- 1 φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβετε τις σοκολάτες ξεχωριστά και τις λιώνετε σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων ξεχωριστά.
- Στη συνέχεια αφού έχουν λιώσει, παίρνετε την φόρμα με καρδούλες και γεμίζετε κάθε θήκη καρδούλας με την σοκολάτα κουβερτούρα μέχρι τη μέση.
- Έπειτα τοποθετείτε στο ψυγείο το μείγμα σοκολάτας για 30 λεπτά μέχρι να σκληρύνει η σοκολάτα. Το βγάζετε από το ψυγείο.
- Στη συνέχεια συμπληρώνετε το υπόλοιπο μισό της θήκης με το μείγμα λευκής σοκολάτας και παγώνετε ξανά.
- Τέλος τυλίγετε αν θέλετε τις σοκολατένιες καρδούλες με αλουμινόχαρτο κανονικό ή αν έχετε χρωματιστό.
- Υ.Γ. Αν δεν θέλετε να βάλετε λευκή σοκολάτα, ακολουθείτε τις ίδιες οδηγίες, με τη διαφορά ότι γεμίζετε με τη λιωμένη κουβερτούρα τις θήκες.