Υλικά

  • 250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος ψιλοκομμένη
  • 250 γραμμάρια σοκολάτα λευκή ψιλοκομμένη (ή μπορείτε να διαλέξετε μαύρη)
  • 1 φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόβετε τις σοκολάτες ξεχωριστά και τις λιώνετε σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων ξεχωριστά.
  2. Στη συνέχεια αφού έχουν λιώσει, παίρνετε την φόρμα με καρδούλες και γεμίζετε κάθε θήκη καρδούλας με την σοκολάτα κουβερτούρα μέχρι τη μέση.
  3. Έπειτα τοποθετείτε στο ψυγείο το μείγμα σοκολάτας για 30 λεπτά μέχρι να σκληρύνει η σοκολάτα. Το βγάζετε από το ψυγείο.
  4. Στη συνέχεια συμπληρώνετε το υπόλοιπο μισό της θήκης με το μείγμα λευκής σοκολάτας και παγώνετε ξανά.
  5. Τέλος τυλίγετε αν θέλετε τις σοκολατένιες καρδούλες με αλουμινόχαρτο κανονικό ή αν έχετε χρωματιστό.
  6. Υ.Γ. Αν δεν θέλετε να βάλετε λευκή σοκολάτα, ακολουθείτε τις ίδιες οδηγίες, με τη διαφορά ότι γεμίζετε με τη λιωμένη κουβερτούρα τις θήκες.