Υλικά
- 30 ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
- 4 κουταλιές γάλα
- 150 γραμμάρια καρύδια
- 500 γραμμάρια κουβερτούρα
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 1 φλυτζανάκι καφέ κονιάκ
- τρούφα σοκολάτα
Εκτέλεση
- Αρχικά, ραντίζετε με το κονιάκ τα δαμάσκηνα και τα αφήνετε για μια ώρα να ποτίσουν. Μετά τα γεμίζετε με χοντροκομμένο καρύδι.
- Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί με το βούτυρο και το γάλα. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει λίγο και βουτάτε μέσα τα δαμάσκηνα.
- Κατόπιν, τα κυλάτε στην τρούφα και τα βάζετε σε διακοσμητικά χαρτάκια. Τα διατηρείτε στο ψυγείο.