Υλικά

  • 30 ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
  • 4 κουταλιές γάλα
  • 150 γραμμάρια καρύδια
  • 500 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 1 φλυτζανάκι καφέ κονιάκ
  • τρούφα σοκολάτα

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, ραντίζετε με το κονιάκ τα δαμάσκηνα και τα αφήνετε για μια ώρα να ποτίσουν. Μετά τα γεμίζετε με χοντροκομμένο καρύδι.
  2. Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί με το βούτυρο και το γάλα. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει λίγο και βουτάτε μέσα τα δαμάσκηνα.
  3. Κατόπιν, τα κυλάτε στην τρούφα και τα βάζετε σε διακοσμητικά χαρτάκια. Τα διατηρείτε στο ψυγείο.