Υλικά
- 150 γρ. αλεύρι
- 1 μήλο ξεφλουδισμένο και τριμμένο
- 200 γρ. γιαούρτι
- 1 κ. σ. μέλι
- 40 ml μηλόξιδο
- 1 1/2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ. γλ. κανέλα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς τις θήκες για μάφιν.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα υγρά υλικά και προσθέστε το μήλο.
- Ανακατέψτε ακόμη μία φορά και προσθέστε τα στέρεα υλικά.
- Ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
- Χωρίστε το μείγμα ομοιόμορφα στις θήκες μάφιν, περίπου μέχρι το μέσο, και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά.
- Γαρνίρετε με μέλι (προαιρετικά) και απολαύστε.