Υλικά
- 2 γλυκοπατάτες
- 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- Χυμό από ένα λάιμ
- 1 1/2 κ. γλ. τριμμένο κύμινο
- 1 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε το ελαιόλαδο με το σκόρδο, το χυμό από λάιμ, το τσίλι, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Καθαρίζετε τις γλυκοπατάτες και τις κόβετε σε λεπτά τσιπς.
- Κατόπιν, τις προσθέτετε στο μείγμα με το ελαιόλαδο και ανακατεύετε μέχρι να καλυφθούν καλά
- Τις τοποθετείτε σε μια λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί και ψήνετε αλλάζοντας πλευρά κάθε πέντε λεπτά, περίπου για 15-20 λεπτά.