Υλικά
- 12 μπουτάκια κοτόπουλου
- 3/4 φλ. τσαγιού κόκκινη καυτερή σάλτσα
- 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο κομμένο σε κύβους
- 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- 1/2 κ. γλ. σκόνη κρεμμυδιού
- Αλάτι, πιπέρι
- 1 1/2 φλ. τσαγιού ντρέσινγκ σαλάτας μπλε τυριού
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα μπουτάκια κοτόπουλου σε ένα πιρέξ και πασπαλίστε ομοιόμορφα με τα κομμάτια βουτύρου.
- Ρίξτε την καυτερή σάλτσα πάνω από το κοτόπουλο και στη συνέχεια προσθέστε το σκόρδο και το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι.
- Σκεπάστε με το καπάκι και ψήστε για 3 ώρες σε χαμηλή φωτιά.
- Σερβίρετε τα μπουτάκια με σάλτσα μπλε τυριού (προαιρετικά).