Υλικά

  • 8 λεπτά ξυλάκια παγωτού
  • 8 μεσαία μήλα
  • 400 γρ. καραμέλες βουτύρου
  • 2 κ. σ. νερό

Εκτέλεση

  1. Προετοιμάστε ένα ταψί με ένα κομμάτι λαδόκολλας.
  2. Αφαιρέστε το κοτσάνι από τα μήλα και τοποθετήστε τα ξυλάκια παγωτού.
  3. Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε μεσαία, ρίξτε τις καραμέλες και το νερό και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας, μέχρι να λιώσουν καλά όλες οι καραμέλες.
  4. Γύρτε το τηγάνι ελαφρώς υπό γωνία, βουτήξτε το μήλο και στη συνέχεια πιέστε το πάνω στη γαρνιτούρα της επιλογής σας.
  5. Επαναλάβετε την διαδικασία για όλα τα μήλα.
  6. Τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου 10- 15 λεπτά.