Υλικά
- 8 λεπτά ξυλάκια παγωτού
- 8 μεσαία μήλα
- 400 γρ. καραμέλες βουτύρου
- 2 κ. σ. νερό
Εκτέλεση
- Προετοιμάστε ένα ταψί με ένα κομμάτι λαδόκολλας.
- Αφαιρέστε το κοτσάνι από τα μήλα και τοποθετήστε τα ξυλάκια παγωτού.
- Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε μεσαία, ρίξτε τις καραμέλες και το νερό και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας, μέχρι να λιώσουν καλά όλες οι καραμέλες.
- Γύρτε το τηγάνι ελαφρώς υπό γωνία, βουτήξτε το μήλο και στη συνέχεια πιέστε το πάνω στη γαρνιτούρα της επιλογής σας.
- Επαναλάβετε την διαδικασία για όλα τα μήλα.
- Τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου 10- 15 λεπτά.