Υλικά
- 1 συσκευασία άψυτη ζύμη για μπισκότα
- 2 κ. σ. σος μαρινάρα
- 1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη
- 2 πρέζες αποξηραμένο βασιλικό
- 2 κ. σ. μοτσαρέλα τριμμένη
- 8 μικρά πεπερόνι
Εκτέλεση
- Βάλτε τη ζύμη για το μπισκότο σε μία κούπα, ασφαλή για φούρνο μικροκυμάτων.
- Τοποθετήστε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα, μέχρι η ζύμη να αρχίσει να φουσκώνει.
- Σε ένα μικρό μπολ τοποθετήστε την σος μαρινάρα, το σκόρδο σε σκόνη και μία πρέζα βασιλικού και ανακατέψτε καλά.
- Ρίξτε το μείγμα της σάλτσας πάνω στη ζύμη του μπισκότου και καλύψτε με την τριμμένη μοτσαρέλα και τα πεπερόνι.
- Καλύψτε την κούπα ελαφρώς με μία πετσέτα κουζίνας και τοποθετήστε στον φούρνο μικροκυμάτων για 30- 45 δευτερόλεπτα ακόμη, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ψηθεί καλά η ζύμη.
- Γαρνίρετε με τον υπόλοιπο βασιλικό και αφήστε την μίνι πίτσα να κρυώσει για 5 λεπτά πριν την σερβίρετε.