Υλικά
- 3/4 φλ. τσαγιού τόνο σε ελαιόλαδο
- 2 φλ. τσαγιού ρεβίθια βρασμένα
- 1 φλ. τσαγιού μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
- 1/4 φλ. τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Χυμό λεμονιού (κατά βούληση)
- 1/4 φλ. τσαγιού φέτα θρυμματισμένη
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Στραγγίστε καλά τα ρεβίθια, μέχρι να χάσουν όλα τα υγρά τους.
- Τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τις ελιές, το κόκκινο κρεμμύδι, το μαϊντανό, το χυμό λεμονιού και την φέτα.
- Ανακατέψτε καλά μέχρι να αναμειχθούν μεταξύ τους όλα τα υλικά.
- Αλατοπιπερώστε κατά βούληση και σερβίρετε.