Υλικά
- 4 φιλέτα σολομού
- 3 κ. σ. μουστάρδα Ντιζόν
- Αλάτι, πιπέρι
- 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
- 1/4 φλ. τσαγιού λιωμένο βούτυρο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Τοποθετήστε τα φιλέτετα σολομού σε ένα αλουμινόχαρτο μέσα σε ταψί.
- Απλώστε μια λεπτή στρώση μουστάρδας πάνω στο κάθε φιλέτο και αλατοπιπερώστε.
- Γαρνίρετε με την τριμμένη φρυγανιά και αλείψτε με το λιωμένο βούτυρο.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά ή μέχρι ο σολομός να τσιμπιέται εύκολα με ένα πιρούνι.