Υλικά
- 1 κιλό φρέσκα φασολάκια καθαρισμένα και κομμένα σε 2-3 κομματάκια
- 2 πατάτες σε κομμάτια
- 1 κονσέρβα (400 γρ.) ντομάτες ψιλοκομμένες
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- ½ φλ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι πάπρικα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Αρχικά, ρίχνετε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι.
- Στη συνέχεια, προσθέτετε τα φασολάκια και τις πατάτες.
- Ανακατεύετε 1-2 φορές και βάζετε τις ντομάτες, τον κόλιανδρο, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και προσθέτετε νερό μέχρι να σκεπαστούν τα φασολάκια.
- Σκεπάζετε την κατσαρόλα και βράζετε το φαγητό για 20 λεπτά.
- Ακολούθως, ξεσκεπάζετε την κατσαρόλα και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να εξατμιστεί το νερό αλλά και να μαλακώσουν τα φασολάκια και να μείνουν με το λαδάκι τους.