Υλικά
- 125 γρ. ρόκα
- 100 γρ. κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κύβους
- 2 έως 3 φρέσκα σύκα
- 50 γρ. καρύδια ψημένα
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. ξίδι
- 1 κ.σ. μέλι
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Παίρνετε ένα βαζάκι και τοποθετείτε σε αυτό το λάδι, το ξίδι, το μέλι, αλάτι και πιπέρι. Αφού κλείσετε το καπάκι, ανακινείτε μέχρι να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά.
- Σε μία σαλατιέρα τοποθετείτε τη ρόκα, το κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κύβους, τα καρύδια και τέλος, τα σύκα κομμένα στη μέση ή στα τέσσερα.
- Περιχύνετε με το ντρέσινγκ που δημιουργήσατε με το λάδι, το ξίδι και το μέλι και σερβίρετε.