Υλικά

  • 125 γρ. ρόκα
  • 100 γρ. κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κύβους
  • 2 έως 3 φρέσκα σύκα
  • 50 γρ. καρύδια ψημένα
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ξίδι
  • 1 κ.σ. μέλι
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Παίρνετε ένα βαζάκι και τοποθετείτε σε αυτό το λάδι, το ξίδι, το μέλι, αλάτι και πιπέρι. Αφού κλείσετε το καπάκι, ανακινείτε μέχρι να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά.
  2. Σε μία σαλατιέρα τοποθετείτε τη ρόκα, το κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κύβους, τα καρύδια και τέλος, τα σύκα κομμένα στη μέση ή στα τέσσερα.
  3. Περιχύνετε με το ντρέσινγκ που δημιουργήσατε με το λάδι, το ξίδι και το μέλι και σερβίρετε.