Υλικά
- 1 αβοκάντο
- 2 κρόκους αβγών
- 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 1 σκελίδα σκόρδου
- Χυμό από μισό λεμόνι
- 1/2 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
- 3 φέτες μπέικον
- 1/2 συσκευασία σπαγγέτι
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το αβοκάντο, τους κρόκους αβγών, το σκόρδο και το χυμό λεμονιού σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και χτυπήστε ξανά μέχρι το μείγμα σας να αποκτήσει απαλή και λεία υφή.
- Κόψτε τις φέτες μπέικον σε κομμάτια και σοτάρετε για λίγα λεπτά σε ένα τηγάνι.
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, στραγγίστε και περιχύστε με το ελαιόλαδο.
- Προσθέστε στα ζυμαρικά τη σος αβοκάντο, την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι και το μπέικον και ανακατέψτε.
- Σερβίρετε και απολαύστε με τριμμένη παρμεζάνα.