Υλικά
- 2 φιλέτα ψάρι 150 γραμμάρια το καθένα
- 1 κ.σ. πάστα κάρυ (trandori)
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ζάχαρη άχνη
- 150 γραμμάρια γιαούρτι
- 1 μεγάλο αγγούρι
- 1 χούφτα ψιλοκομμένα φύλλα μέντας
- χυμό λάιμ και ξύσμα από μισό λάιμ
- 1-2 κουταλιές λάδι
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και ραντίζετε με λίγο λάδι.
- Ανακατεύετε την πάστα κάρυ με το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια, προσθέστε 3 κουταλιές της σούπας από το γιαούρτι.
- Στη συνέχεια καθαρίζετε το αγγούρι και το κόβετε σε λεπτές λωρίδες.
- Μετά ανακατεύετε τις λωρίδες αγγουριού μαζί με το υπόλοιπο γιαούρτι, τη μέντα και το ξύσμα λάιμ.
- Απλώνετε το μείγμα κάρυ με γιαούρτι στα φιλέτα ψαριού και τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά για 3- 5 λεπτά την κάθε πλευρά.
- Όταν είναι έτοιμα και πάρουν χρώμα, τα αφαιρείτε από το τηγάνι και σερβίρετε μαζί με την αγγουροσαλάτα.
- Ραντίζετε με χυμό λάιμ.