Υλικά
- 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
- 1 αβοκάντο
- 6 αυγά βρασμένα καλά
- 1 κ. σ. μαγιονέζα
- 2 κ. γλ. μουστάρδα
- λίγο χυμό από λάιμ
- 1 πρέζα κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το μπέικον σε ένα τηγάνι και μαγειρέψτε σε μεσαία φωτιά για περίπου 5 λεπτά.
- Στραγγίξτε το σε χαρτί κουζίνας.
- Λιώστε το αβοκάντο σε ένα μπολ με ένα πηρούνι. Προσθέστε το μπέικον, τους κρόκους των αυγών, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το χυμό από λάιμ και ανακατέψτε καλά.
- Με ένα κουτάλι τοποθετείστε το μείγμα με το αβοκάντο στα ασπράδια των αυγών.
- Γαρνίρετε με το κόκκινο πιπέρι.
- Τοποθετείστε στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρετε.