Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράστηκε μια νέα τρυφερή στιγμή με τον γιο του, ανεβάζοντας στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία, το βράδυ της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου.
Ο γνωστός σεφ, που απολαμβάνει τον ρόλο του ως πατέρας, πραγματοποίησε μια νέα έξοδο με τον μικρό του και δεν δίστασε να τη δημοσιεύσει, κάνοντας παράλληλα αναφορά στη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.
«Καλλιτέχνης σαν την μαμά του» έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον 2,5 ετών γιο του να έχει στην πλάτη μια κιθάρα.
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου σχολίασε την ανάρτηση γράφοντας: «Μαι λοβζ» κάτω από τη φωτογραφία με τον γιο της.
Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του το βράδυ της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι η πρώτη μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του από τη Χρύσα Μιχαλοπούλου.
Η νεαρή ηθοποιός, μιλώντας στο podcast της Ναταλίας Αργυράκη, άφησε να εννοηθεί για πρώτη φορά – έστω και έμμεσα – πως εκείνη και ο γνωστός σεφ έχουν πλέον τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. «Εγώ δεν νομίζω ότι μπορώ να ξαναγαπήσω. Ακούγεται πολύ μαύρο και περίεργο, αυτό που λέω. Έχω αγαπήσει και έχω πονέσει πολύ. Έχει κλείσει το κεφάλαιο για τα επόμενα χρόνια τουλάχιστον. Άμα δούμε κανένα πυροτέχνημα, θα σου πω αλλά πολύ δύσκολα», είχε σημειώσει.