Ένα πλήρες ελληνικό μενού συνοδευόμενο από εκλεκτά κρασιά από τη Σαντορίνη και την Κρήτη, από όπου και κατάγεται η Χρυσή Βαρδινογιάννη, σερβιρίστηκε χθες, Πέμπτη 6/2, στο pre-wedding party του Νικόλαου Ντε Γκρες και της αγαπημένης του σε ρεστοράν στο Κουκάκι.

Διά χειρός του σεφ Θωμά Μάτσα οι καλεσμένοι, λιγότερο από 24 ώρες πριν από τον γάμο, γεύτηκαν αρχικά μους λευκού ταραμά με αυγοτάραχο και βελουτέ σούπα με καραμελωμένο πράσο με κρέμα γραβιέρας, κρουτόν μυρωδικών και απάκι κοτόπουλο. Υπήρχε και εναλλακτική πρόταση στο πρώτο πιάτο που περιλάμβανε γαρίδες κοιλάδος σαγανάκι με κρέμα φέτας και ντοματίνια confit.

Στο κυρίως πιάτο οι προσκεκλημένοι είχαν να επιλέξουν μεταξύ «αγιορείτικου» σιγομαγειρεμένου φιλέτου σφυρίδας και πατάτες σε βιολογικό ελαιόλαδο και μικρή σαλάτα φινόκιο ή γιουβέτσι, short ribs και παλαιωμένη φέτα.

Το επιδόρπιο περιλάμβανε μπακλαβά με καραμελωμένο φυστίκι Αιγίνης και μους από bitter σοκολάτα με αλάτι βανίλιας και βιολογικό ελαιόλαδο για πιο έντονη γεύση.

Δείτε το μενού του pre-wedding party του Νικολάου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη

Γύρω στις έντεκα και μισή το βράδυ ο φωτισμός χαμήλωσε, όπως συμβαίνει πάντα στο πρόγραμμα του ρεστοράν και η ένταση της μουσικής ανέβηκε λίγο με το εστιατόριο να μεταμορφώνεται σε μπαρ, προκειμένου οι καλεσμένοι του ζευγαριού να απολαύσουν τη μουσική αλλά και τον χορό.

Φωτογραφίες από ζευγάρι χεράκι χεράκι στο pre-wedding party