Υλικά
- 400 γρ. καπνιστό λουκάνικο
- 250 γρ. ζυμαρικά
- 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 2 κ. γλ. πικάντικο καρύκευμα
- 1/2 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας. Σουρώστε και αφήστε στην άκρη.
- Σοτάρετε το λουκάνικο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας σταδιακά.
- Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και το πικάντικο καρύκευμα και αφήστε να πάρει μία βράση.
- Χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να σιγοβράσει για ακόμη 3-4 λεπτά, μέχρι να χυλώσει η σάλτσα.
- Κατεβάστε από την φωτιά και προσθέστε την παρμεζάνα.
- Προσθέστε τα ζυμαρικά στη σάλτσα, ανακατέψτε καλά και σερβίρετε.