Υλικά
- 2 αυγά
- 2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 μεγάλη ώριμη μπανάνα
- Λίγη κανέλα και εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)
- Μέλι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Ρίχνετε στο μπλέντερ τα αυγά, το αλεύρι, την μπανάνα, την κανέλα και το εκλύλισμα βανίλιας και ανακατεύετε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα σε χυλό, χωρίς να έχει σβόλους.
- Βάλτε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο μέχρι να ζεσταθεί.
- Τοποθετείστε στο τηγάνι δύο κουταλιές από το χυλό και αφήστε για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Μόλις τελειώσει όλο το μείγμα, σερβίρετε με μέλι.