Υλικά

  • 2 αυγά
  • 2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 μεγάλη ώριμη μπανάνα
  • Λίγη κανέλα και εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)
  • Μέλι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Ρίχνετε στο μπλέντερ τα αυγά, το αλεύρι, την μπανάνα, την κανέλα και το εκλύλισμα βανίλιας και ανακατεύετε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα σε χυλό, χωρίς να έχει σβόλους.
  2. Βάλτε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο μέχρι να ζεσταθεί.
  3. Τοποθετείστε στο τηγάνι δύο κουταλιές από το χυλό και αφήστε για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  4. Μόλις τελειώσει όλο το μείγμα, σερβίρετε με μέλι.