Υλικά
- 500 γραμμάρια λαζάνια
- 840 γραμμάρια κατεψυγμένο ψιλοκομμένο σπανάκι
- 450 γραμμάρια κίτρινο τυρί τριμμένο
- 2 φλυτζάνια σάλτσα ντομάτας
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Αχνίζετε το σπανάκι σε μία κατσαρόλα (χωρίς λάδι ή νερό).
- Σε ένα ταψάκι που έχετε προηγουμένως βουτυρώσει, τοποθετείτε μια στρώση σάλτσας και από πάνω στρώνετε τα λαζάνια.
- Προσθέτετε λίγη ποσότητα από το σπανάκι, το κίτρινο τριμμένο τυρί και τη σάλτσα ντομάτας.
- Απλώνετε ακόμη μία στρώση με λαζάνια, σπανάκι, κίτρινο τριμμένο τυρί και σάλτσα ντομάτας.
- Επαναλαμβάνετε ακόμη μία φορά την ίδια διαδικασία με την ίδια σειρά και, τέλος, ραντίζετε με λίγη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζετε με λίγο τριμμένο τυρί τόφου.
- Ψήνετε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.