Υλικά

  • 200 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
  • 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
  • 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • 2 αβγά
  • 100 γραμμάρια γάλα
  • 150 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 3/4 φλιτζανιού ρεγκάτο τριμμένο
  • ζαμπόν και μπέικον ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπάτε τα αβγά με το γάλα και το τυρί κρέμα.
  2. Βάζετε το λάδι και προσθέτετε τα τυριά και το αλεύρι με το μπέικιν καθώς και τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Μοιράζετε σε ελαφρά λαδωμένες θήκες για μαφιν ή κεκάκια.
  4. Ψήνετε στους 180 στον αέρα για 20 λεπτά.