Υλικά
- 200 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
- 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
- 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
- 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
- 2 αβγά
- 100 γραμμάρια γάλα
- 150 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 3/4 φλιτζανιού ρεγκάτο τριμμένο
- ζαμπόν και μπέικον ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπάτε τα αβγά με το γάλα και το τυρί κρέμα.
- Βάζετε το λάδι και προσθέτετε τα τυριά και το αλεύρι με το μπέικιν καθώς και τα υπόλοιπα υλικά.
- Μοιράζετε σε ελαφρά λαδωμένες θήκες για μαφιν ή κεκάκια.
- Ψήνετε στους 180 στον αέρα για 20 λεπτά.