Υλικά
- 4 τετράγωνα κομμάτια φέτα
- 4 φύλλα κρούστας
- 4 κουταλιές της σούπας μέλι
- 2 κουταλιές της σούπας σουσάμι καβουρδισμένο
- 1 κουταλιά σούπας ξύδι
- λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση και βάζετε από δύο μισά φύλλα το ένα πάνω στο άλλο. Στο κέντρο τους τοποθετείτε τη φέτα.
- Διπλώνετε σαν να είναι φάκελος και το αφήνετε λίγο.
- Σε μικρό μπρίκι ρίχνετε το μέλι, το ξύδι και μια κουταλιά σούπας νερό, τα βράζετε και τα ανακατεύετε.
- Ζεσταίνετε καλά το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
- Τα βγάζετε, τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια στα πιάτα.
- Περιχύνετε με 1½ κουταλιά της σούπας σάλτσα το καθένα και πασπαλίζετε με το σουσάμι.