Υλικά
- 1 κιλό φιλέτο μπούτι κοτόπουλο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- ½ φλιτζάνι ηλιέλαιο
- 1 φλιτζάνι μπύρα
- ½ φλιτζάνι χυμό λεμονιού
- 2 κουταλιές καστανή ζάχαρη
- 1 κουταλιά Worcestershire sauce
- 1 κουταλάκι μοσχοκάρυδο τριμμένο
- 1 κουταλάκι κακουλέ τριμμένο
- 4 κουταλιές μουστάρδα με μέλι
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τα απαραίτητα συστατικά για μια αξέχαστη Τσικνοπέμπτη είναι η καλή παρέα και το καλό φαγητό.
Η Ελληνικά Κελλάρια φροντίζει για αυτό με την ποιοτική αλλά οικονομική σειρά κρασιών Αλλοτινό και ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου έρχεται να απογειώσει τη βραδιά με τη συνταγή μαρινάδας για κοτόπουλο που μας προτείνει.
Το μυστικό για να αναδείξεις ένα ψητό κοτόπουλο κρύβεται στο μαρινάρισμα. Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μας προτείνει μια μοναδική συνταγή για μαρινάδα κοτόπουλου για να εντυπωσιάσετε την παρέα σας.