Υλικά
- 2 κονσέρβες ζαχαρούχο γάλα
- 6 μπανάνες κομμένες στη μέση κατά μήκος
- 1 1/2 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
- 225 γρ. φρέσκο βούτυρο
- 500 γρ. φυτική κρέμα ζαχαροπλαστικής
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε σε μια κατσαρόλα τις κονσέρβες με το γάλα κλειστές και σκεπάστε τις με κρύο νερό.
- Μετρήστε 3 ώρες από τη στιγμή που θα πάρει βράση το νερό και αφήστε τις να βράσουν σκεπάζοντας συνέχεια με νερό.
- Μόλις περάσουν οι 3 ώρες βγάλτε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
- Σε ένα μπλέντερ λιώστε τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη και λιώστε σε ένα τηγάνι το βούτυρο.
- Φτιάξτε ένα μείγμα με το βούτυρο και τη σκόνη των μπισκότων και απλώστε το σε ένα ταψί ομοιόμορφα.
- Στρώστε τις μπανάνες στο ταψί, αδειάστε τις κονσέρβες με το ζαχαρούχο γάλα στο ταψί.
- Χτυπήστε τη φυτική κρέμα μέχρι να γίνει σαντιγί και με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γαρνίρετε με την κρέμα.