Υλικά
- 450 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 με 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 3/4 της κούπας πικάντικη σάλτσα τομάτας
- 1 κουταλάκι κύμινο σε σκόνη
- 1/2 κουταλάκι ρίγανη τριμμένη
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 8 λεπτές τορτίγιες
- 1/4 της κούπας λιωμένο βούτυρο
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200ο. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίστε το κρεμμύδι και το σκόρδο με τον κιμά.
- Προσθέστε τη σάλτσα τομάτας, το κύμινο, τη ρίγανη και το αλάτι.
- Σιγοβράστε για 5 λεπτά ή μέχρι τα υγρά να εξατμιστούν.
- Βουτυρώστε τη μια πλευρά της τορτίγιας και στην άλλη τοποθετήστε 1/3 του κουταλιού από το μείγμα τομάτας και κιμά.
- Κλείστε την πίτα και σφραγίστε τα άκρα της.
- Βάλτε τις πίτες σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήστε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
- Σερβίρετε γαρνίροντας με γιαούρτι, γκουακαμόλε και επιπλέον πικάντικη σάλτσα τομάτας.