Η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Άννας Βίσση γιόρτασε τα 82α γενέθλιά της στο κέντρο όπου εμφανίζεται η απόλυτη ελληνίδα σταρ.
Την 82χρονη Αγγελική εντόπισε η εκπομπή «Πάμε Δανάη», στην οποία αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με την Άννα Βίσση.
«Την Άννα τη λατρεύω, δεν έχω λατρέψει άνθρωπο, όσο την Άννα. Τη γνώρισα κοριτσάκι, αλλά δεν την είχα πλησιάσει. Από τότε τη λάτρεψα και είχα πει ότι το μέλλον της θα είναι τόσο μεγάλο. Είχε φωνή σαν αηδόνι και είπα θα γίνει αετός μια μέρα και έγινε. Πήγα στο Καλλιμάρμαρο και παρ’ όλο που έβρεχε, έκλαιγα από τη χαρά μου που είδα όλο τον κόσμο».
«Πήγα στο καμαρίνι της πρώτη φορά στα 16 της. Μετά από πολλά χρόνια πήγα ξανά να τη δω στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν και πήγα στο καμαρίνι της, ήταν και ο Νίκος Καρβέλας. Από εκείνη την ημέρα έπαθα γεροντοέρωτα. Ομορφαίνω από την Άννα, είναι πολύ ωραίος άνθρωπος».
«Ντύνεται υπέροχα, είναι επικοινωνιακή, έχει υπέροχα μάτια. Χαίρομαι να βλέπω τις συνεντεύξεις της. Το αγαπημένο μου τραγούδι της Άννας είναι το “Εκατομμύρια”. Από τότε που πέθανε ο άντρας μου, το 2018, έχω πάει να τη δω πάνω από 80 φορές. Πάω να τη δω Κύπρο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη» είπε, μεταξύ άλλων, η θαυμάστρια της Άννας Βίσση.