Υλικά
- 2 μεγάλες πατάτες
- 2 καρότα
- χυμό μισού λεμονιού
- 4 αβγά
- 4 φιλέτα πέρκας ή βακαλάου ή άλλου λευκού ψαριού
- 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Ξεφλουδίζετε, πλένετε και κόβετε σε πολύ λεπτές λωρίδες τις πατάτες και τα καρότα.
- Μέσα σε κατσαρόλα αχνίζετε το ψάρι με το χυμό του λεμονιού, μέχρι να βγάλει όλα τα νερά του και να στεγνώσει για 15 λεπτά περίπου.
- Σε ένα μπολ με ένα πιρούνι τεμαχίζετε το ψάρι, αναμιγνύετε τα αβγά, τις πατάτες, τα καρότα, το αλεύρι, ρίχνετε αλάτι πιπέρι και αδειάζετε σε ένα μικρό πυρέξ.
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνετε για 30 έως 45 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.