Υλικά
- 2 φύλλα σφολιάτας
- 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
- 1 ντομάτα τριμμένη
- 1 μεγάλο αβγό
- ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Τσιγαρίζετε αρχικά στο λάδι τα κρεμμύδια και στην συνέχεια τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα και να εξατμιστούν τα υγρά του.
- Προσθέτετε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και βράζετε για 15′-20′. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει, προσθέτετε το αβγό και ανακατεύετε.
- Ρίχνετε και το κεφαλοτύρι. Απλώνετε το μείγμα στο πρώτο φύλλο σφολιάτας, σκεπάζετε με το άλλο φύλλο, χαράζετε και ψήνετε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.