Υλικά

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
  • 1 ντομάτα τριμμένη
  • 1 μεγάλο αβγό
  • ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Τσιγαρίζετε αρχικά στο λάδι τα κρεμμύδια και στην συνέχεια τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα και να εξατμιστούν τα υγρά του.
  2. Προσθέτετε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και βράζετε για 15′-20′. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει, προσθέτετε το αβγό και ανακατεύετε.
  3. Ρίχνετε και το κεφαλοτύρι. Απλώνετε το μείγμα στο πρώτο φύλλο σφολιάτας, σκεπάζετε με το άλλο φύλλο, χαράζετε και ψήνετε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.