Υλικά
- 500 γρ. πέννες
- 3 φιλέτα κοτόπουλο
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 500 γρ. ντοματοχυμό
- φρέσκο βασιλικό
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Αρχικά, κόβετε το κοτόπουλο σε μικρές μπουκιές και το σοτάρετε στο ελαιόλαδο.
- Μόλις πάρει χρώμα προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Αφήνετε λίγα λεπτά μέχρι να τσιγαριστούν και αυτά.
- Στη συνέχεια προσθέτετε τον ντοματοχυμό και αλατοπιπερώνετε.
- Χαμηλώνετε την φωτιά και βράζετε για περίπου 30 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Λίγο πριν το τέλος ρίχνετε και τον φρέσκο βασιλικό.
- Εν τω μεταξύ έχετε βράσει τις πέννες. Στραγγίζετε και τις ρίχνετε στην σάλτσα. Ανακατεύετε καλά.