Υλικά

Εκτέλεση

  1. Βάζετε αρχικά τη ζελατίνα σε κρύο νερό. Ζεσταίνετε σε μία κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και προσθέτετε το ξύσμα πορτοκαλιού.
  2. Διαλύετε τη ζάχαρη και το μέλι στην κρέμα και περιμένετε μερικά λεπτά να βγει το άρωμα από το ξύσμα πορτοκαλιού και το μέλι.
  3. Όσο η κρέμα είναι ακόμα ζεστή, διαλύετε μέσα της τα στραγγισμένα φύλλα ζελατίνας.
  4. Μοιράζετε την κρέμα σε ποτήρια ή σε φορμάκια και τα αφήνετε 4 ώρες στο ψυγείο για να πήξει.
  5. Πριν σερβίρετε, γαρνίρετε με μία ροδέλα ή φέτες καθαρισμένες πορτοκαλιού και μέλι.