Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζετε αρχικά τη ζελατίνα σε κρύο νερό. Ζεσταίνετε σε μία κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και προσθέτετε το ξύσμα πορτοκαλιού.
- Διαλύετε τη ζάχαρη και το μέλι στην κρέμα και περιμένετε μερικά λεπτά να βγει το άρωμα από το ξύσμα πορτοκαλιού και το μέλι.
- Όσο η κρέμα είναι ακόμα ζεστή, διαλύετε μέσα της τα στραγγισμένα φύλλα ζελατίνας.
- Μοιράζετε την κρέμα σε ποτήρια ή σε φορμάκια και τα αφήνετε 4 ώρες στο ψυγείο για να πήξει.
- Πριν σερβίρετε, γαρνίρετε με μία ροδέλα ή φέτες καθαρισμένες πορτοκαλιού και μέλι.