Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει έπειτα από δεκαετίες σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης καθώς ετοιμάζεται για τη διπλή μάχη με τη Μπιλμπάο στο FIBA Europe Cup και έχει την υποστήριξη και του Κεν Μπάρλοου.

Ο Αμερικανός παλαίμαχος είναι ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες που έχουν παίξει στην Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» από το 1990 ως το 1993, διάστημα στο οποίο κατέκτησε το κύπελλο Κυπελλούχων (1991) και το πρωτάθλημα (1992).

Από τότε έχουν περάσει περισσότερες από τρεις δεκαετίες, ο Μπάρλοου όμως δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ, όπως δεν ξεχνάνε και οι οπαδοί της ομάδας τον ίδιο, στέλνοντας το μήνυμά του για τη διπλή μάχη με τη Μπιλμπάο, η πρώτη αναμέτρηση με την οποία, στην Ισπανία, είναι την Τετάρτη (16/4).

«Χαιρετίσματα στη Θεσσαλονίκη και στους υπέροχους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και φυσικά στη σπουδαία ομάδα του ΠΑΟΚ. Είμαι ο Κεν Μπάρλοου και σας μιλάω από την Ιντιανάπολις, από την Ιντιάνα. Σας στέλνω θερμά συγχαρητήρια για την πρόκριση στους τελικούς του Κυπέλλου Ευρώπης. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία και να γίνει μια μεγάλη γιορτή και να πανηγυρίσουμε κι εμείς ακόμα στις ΗΠΑ! Από εμένα σε όλους εσάς συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στον τελικό!», ήταν τα λόγια του Αμερικανού, με την ΚΑΕ να δημοσιεύει το σχετικό βίντεο.