Υλικά
- 4 ψωμάκια στρογγυλά ανοιγμένα στη μέση
- 4 φέτες τυρί ένταμ ή κασέρι
- 8 φέτες μπέικον
- 4 αβγά
- μαγιονέζα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Μέσα σε αντικολλητικό τηγάνι ψήνετε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό και το αφαιρείτε.
- Προσθέτετε στη συνέχεια στο τηγάνι 2 κουταλιές ελαιόλαδο και ρίχνετε τα αβγά αφού τα έχετε χτυπήσει με αλάτι, πιπέρι, και λίγο γάλα.
- Βγάζετε προσεκτικά στην άκρη την ομελέτα.
- Στήνετε τα σάντουιτς. Απλώνετε μια κουταλιά μαγιονέζα στο κάτω μέρος του ψωμιού και συνεχίζετε με μια φέτα τυρί, μπέικον, και την ομελέτα.
- Σκεπάζετε με το πάνω μέρος του ψωμιού και σερβίρετε αμέσως.